Filmul complet al accidentului de la Odoreu în urma căruia șoferul vinovat a murit (galerie foto)

Azi, 9 iulie 2019, în jurul orei 12.00, poliția Satu Mare a fost sesizată despre producerea accident grav între localitățile Odoreu și Băbășești pe DN 19F. A fost vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, care s-a produs pe fondul conducerii pe contrasens (accidental s-a produs într-o curbă). Traficul  de pe șosea a fost blocat mai bine de o jumătate de oră.

Șoferul  care a pătruns pe contrasens avea vârsta de 51 de ani și era din comuna Apa, județul Satu Mare. În mașină cu el mai  erau un bărbat de 46 de ani din Apa și o femeie de 30 de ani din Borlești. Celălalt autoturism era condus de o femeie de 43 de ani din Șomcuta Mare, județul Maramureș.

La fața locului s-au dus în trombă pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, intervenind cu o autospecială de descarcerare grea, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean.

În urma accidentului produs prin coliziunea celor două autoturisme au rezultat 4 victime, dintre care 2 încarcerate.

Pentru șoferul din Apa, aflat în stop cardio-respirator, salvatorii au fost nevoiți să efectueze manevre de resuscitare. După aproximativ o oră, victima a răspuns pozitiv,  fiind transportată de echipajul ce încadrează ambulanța SMURD Terapie Intensivă la UPU Satu Mare. Din nefericire, peste încă aproximativ două ore, din cauza complicațiilor survenite în urma rănilor foarte grave, medicii de urgență, cu toate eforturile, nu au reușit să-i salveze viața.

Celelalte trei victime, care au suferit diferite politraumatisme, au fost la rândul lor preluate și transportate la UPU Satu Mare pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Printre cele trei persoane transportate la spital se află și o femeie însărcinată în 4 luni, care a suferit traumatisme la membru superior și inferior.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.