Crimă comisă la beție în Certeze. Victima, abandonată la margine de drum

Crimă la beție, în urma unui conflict spontan izbucnit între doi localnici din comuna Certeze, județul  Satu Mare.  În dimineața zilei de sâmbătă, trecătorii au remarcat un bărbat mort pe marginea drumului și au anunțat de urgență Poliția.

Victima, în vârstă de aproximativ 45 de ani, domicilia în comună și își câștiga existența lucrând ca zilier – în construcții și pomicultură – prin Certeze si la cunoștințe mai vechi din Negrești Oaș.

O echipă de polițiști de la IPJ Satu Mare a demarat cercetările la fața locului și au audiat mai mulți localnici, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

În urma anchetei, s-a stabilit că suspectul principal este un bărbat – C.G., tot din comuna Certeze -, acesta fiind ieri arestat preventiv de o instanță a Tribunalului Satu Mare care a admis astfel cererea formulată de procurori în acest sens.

Pentru alte detalii oficiale, redăm comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare:

”Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul C. G., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor faptă prevăzută și pedepsită de art. 188 al. 1 Cod penal, inculpat faţă de care s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 08.07.2019, ora 01,00.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut urrnătoarea situaţie de fapt:

În data de 06.07.2019, in intervalul orar 01.00-07.00, pe fondul stării de ebrietate şi a unui conflict spontan, inculpatul C. G. i-a aplicat în mod repetat victimei B. M. lovituri cu corp dur contondent şi comprimare în zona toraco-abdominală, lovituri care au provocat hemoragia internă în urma rupturii de splină şi rinichi stâng cu hemoperitoneu consecutiv .

Referatul impreună cu dosarul cauzei a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Tribunalul Satu Mare.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, in data de 08.07. 2019, a ernis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul C. G. pe o durată de 30 de zile.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.