Vîrsta: între 18-61 de ani. Viteza: spre 168 km/oră. Și au fost prinși doar 25

Peste 360 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în acest sfârșit de săptămână, 5 – 7 iulie a.c., în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

  Astfel, în perioada 5 – 7 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 360 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 110 000 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 35 de conducători auto și au ridicat 6 certificate de înmatriculare.

Din totalul permiselor de conducere reținute, polițiștii rutieri au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 90 de zile, în cazul a 25 de conducători auto cu vârste cuprinse între 18 și 61 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 168 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților, de pe raza județului Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.