Pentru minim 1615 euro/lună (net), olandezii caută în județ muncitori în grădinărit și horticultură. Alte 152 posturi în UE

Angajatorii din  Spațiul Economic  European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 330 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Olanda –178 locuri de muncă pentru: culegător legume și fructe, muncitor în sera de flori, muncitor în producția de roșii, muncitor necalificat în grădinărit și horticultură, operator la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare, procesor bulbi de flori, procesor de flori și plante de seră;

Germania –55 locuri de muncă pentru: ajutor curățenie,  bucătar, bufetier, cameristă, chef de pârtie, chef de rang, commis de rang, consultant IT, demichef de rang, junior sous chef, lăcătuș, manager recepție, maseur, mecanic de proces, mecanic mașini de prelucrare a plasticului, ospătar, parchetar, personal în domeniul gastronomiei de sistem, preparator de înghețată, recepționer, șsf de echipă, specialist IT, sudor, tâmplar, tehnician electrician sau electronist, zidar;, zidar.

Austria –32 locuri de muncă pentru : montator de mobilă, reactJS frontend developer;

 Norvegia – 17 locuri de muncă pentru:  mecanic auto, ospătar, tinichigiu auto, vopsitor auto;

Spania – 15 locuri de muncă pentru: tehnician mecanic și electrician la întreținereechipamente;

Slovacia – 12 locuri de muncă pentru: sticlar;

Ungaria – 10 locuri de muncă pentru: montator structuri metalice, sudor;

Finlanda – 10 locuri de muncă pentru: instalator de schele;

Franța – 1 loc de muncă:  lucrător polivalent hotel.

Angajările se fac legal, cu contracte de muncă și asigurări medicale profesionale. Și salariile sunt cel puțin la nivelul salariului minim pe economie din țara în care se face angajarea. De exemplu, în Olanda salariul minim net este de 1.615 euro pe lună.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spațiul Economic European se pot adresa consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare, strada Ion Ghica nr.36, telefon 0261/770237 sau e-mail:ajofm@sm.anofm.ro, care îl poate îndruma, sau pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.