Peste 100 de amenzi rutiere în fiecare zi a acestei săptămâni. Și tot se mai conduce cu 150 km/oră

Peste 110 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 4 iulie a.c., în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

 Astfel, la data de 4 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 38 200 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 10 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare. Șapte dintre aceștia având vârste cuprinse între 19 și 58 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 101 km/h până la 156 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Încă de la începutul acestei săptămâni, polițiștii rutieri sătmăreni au  dat peste 100 de amenzi în fiecare zi ca urmare a constatării a tot felul de nerespectări ale Codului Rutier pe străzi și șosele din municipiul Satu Mare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.