UPDATE FOTO-VIDEO. Accident cu cinci răniți după ciocnirea violentă a trei mașini

Azi, 4 iulie 2019, în jurul orei 11,30, s-a petrecut un accident grav în județul Satu Mare. Un autocamion, o autoutilitară (microbuz) și un autoturism s-au izbit pe raza localității Moftinu Mic, pe șoseaua Satu Mare-Carei.

Conform informațiilor transmise presei, rapid și absolut exemplar, de ISU Satu Mare, accidentul s-a soldat cu cinci victime, dintre care una a necesitat manevre dificile de descarcerare deoarece era în stare foarte gravă. Descarcerarea și primele intervenții medicale de urgență au fost asupra șoferului microbuzului, care, dupa extracție, a necesitat măsuri de stabilizare și de prim ajutor în vederea transportului în siguranță la unitatea de primiri urgențe (UPU Satu Mare).

S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (care se deplasează preventiv la orice eveniment rutier grav), cu un echipaj de descarcerare și patru ambulante (3 SMURD și una a Serviciului de Ambulanță Județean).

Inițial, s-a solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș deoarece persoana încarcerată părea a necesita intervenții de specialitate de urgență, dar ulterior s-a renunțat la intervenția acestuia ca urmare a hotărârii doctorului de pe ambulanța TIM aflat la fața locului.

Accident cu cinci victime

Accident cu cinci victime în județul Satu Mare. O persoană descarcerată dintr-un microbuz izbit în plin de un camion. Intervenție cu patru ambulanțe. Accidentul, pe raza localității Moftinu Mic, azi la 11,30

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 4. Juli 2019

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.