Sute de copii sătmăreni au fost monumente de cumințenie. Fascinați de filmul în aer liber de la Kaufland (foto&video)

Aproximativ 500 de copii sătmăreni – însoțiți de părinți sau bunici – au urmărit aseară, extrem de încântați și, spre final, luptând eroic cu somnul, filmul de animație ”Berzele” proiectat în aer liber într-o parte a parcării supermarketului Kaufland de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare.

Organizatorii au declarat pentru Sătmăreanul.net că au pregătit peste 400 de scaune pentru micii invitați în spațiul delimitat neconvențional de cărucioarele de cumpărături ale firmei, dar că prezența mulțimii de copii le-a depășit așteptările.

Deși începutul proiectării filmului fusese programată inițial pentru ora 21, acesta a fost decalat cu un pic peste un sfert de oră pentru a se aștepta apusul soarelui care să asigure o vizionare mai clară. Oricum, sutele de copii prezenți aseară au urmărit fascinați personajele amuzantului film de animație. Părinții, la fel. Pe scurt, a fost chiar un eveniment reușit. Fotografiile și materialele video de mai jos o dovedesc.

Sute de copii uitîndu-se la film în aer liber – Satu Mare 3 iulie 2019

Sute de copii sătmăreni, fascinați de vizionarea în aer liber a filmului de animație BERZELE , ieri seara, într-o parte a parcării Kaufland de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare – 3 iulie 2019

Gepostet von Sătmăreanul am Mittwoch, 3. Juli 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.