PREMIERĂ.Proiecție de film special pentru proprietarii de câini din județul Satu Mare. Cu o condiție (video)

Mâine – vineri 5 iulie 2019 -, cu începere de la ora 21, va avea loc un eveniment ieșit din tipare, practic o premieră absolută pentru județul Satu Mare (dacă nu chiar la nivel național). Este vorba de o proiecție de film în aer liber dedicată mai ales proprietarilor de câini, dar nu exclusiv acestora.

Dog Lovers Movie Night se va desfășura la Pensiunea canină Doxity care, împreună cu Caravana Jagermaister, invităî proprietarii de câini să petreacă o seară originală și plăcută – însoțiți de companionii lor canini, evident – într-o ambianță special concepută pentru ei.

Filmul pregătit pentru apropiata vizionare este ROCK DOG (o producție de animație din 2017, extrem de haioasă – și instructivă, în același timp).

Conform celor declarate de Zoltan Szabo, proprietarul hotelului de câini Doxity Satu Mare, pentru Sătmăreanul.net, la proiecția filmului pot participa și copii, dar și cei care nu sunt proprietari de câini. Inclusiv  cei cărora le este teamă de câini (adică au o fobie legată de aceste patrupede) – și vor să-și învingă această frică în condiții de deplină siguranță – sunt invitați la ineditul eveniment.

”Adevărul este că proprietarii de câini nu prea au locuri special amenajate unde să poată ieși cu animalele lor de companie. În oraș, ei sunt obligați să-i țină mai tot timpul în lesă și chiar cu botniță. Există unele terase unde sunt tolerați câinii de talie mica, dar și acestea sunt foarte puține. La acest eveniment organizat de noi, Dog Lovers Movie Night, ei pot veni liniștiți cu câinii lor. Cu o condiție, însă: acei câini trebuie să fie într-adevăr sociabili, fără comportament agresiv. Pe lângă socializarea inerentă dintre proprietary, acest eveniment este gândit și pentru o socializare a câinilor între ei. Avem spațiu, deci nu cred că va fi vreo problem din acest punct de vedere”, a declarat Zoltan Szabo pentru Sătmăreanul.net.

Locația: Satu Mare, str. Ilarie Chendi 152.

Bilet de intrare: 20 RON / persoană, se plătește la fața locului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.