Contrazicere între Poliție și ISU Satu Mare în privința numărului de victime din accidentul de la Moftin! Primele concluzii ale Poliției

Un accident grav s-a petrecut azi, în jurul orei 11,15, pe raza localității Moftinu Mic – pe DN 19, între SDatu Mare și Carei -, accident  rezultat din ciocnirea a trei autovehicule si soldat cu cinci victime (potrivit informațiilor transmise de ISU Satu Mare)dintre care una a trebuit să fie descarcerată și, fiind rănită grav, să fie supusă unor intervenții medicale de urgență pentru a-i salva viața și a o transporta apoi în siguranță la Urgență (UPU Satu Mare). La fața locului au intervenit patru ambulanțe.

În legătură cu primele concluzii legate de acest accident, purtătul de cuvânt al IPJ Satu Mare, agentul de poliție Paula Gabor, a transmis următoarele:

”Azi, 04.07.2019, la ora ora 11:17, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 19 intre localitățile Moftinu Mic și municipiul Carei a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat lucrătorii Biroului Poliției Rutiere Carei care au stabilit faptul că un conducator auto, de 40 ani. din județul Bistrița Năsăud a condus un ansamblu tractor și remorcă și, pe fondul unei defecțiuni a unui disc de frânare a capului-tractor, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat rănirea a 4 persoane. Șoferul microbuzului are 42 de ani, ceilalți pasageri sunt de 39, 43 și 45 de ani!
Copilul de 5 ani nu a suferit nici o vătămare! Toate persoanele care au suferit vătămări corporale sunt din autoutilitară (microbuz).

Exista și o treia mașină implicată, era in spatele microbusului, dar e doar avariaăa mașina, fără victime  Șoferul respectivului autoturism, încercând sa evite impactul, a intrat pe acostament. Nici o persoana nu a suferit vătămări corporale din acel autoturism.
În continuare se efectuează cercetări!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.