O ciocnire violentă dintre două autobuze a provocat aseară accidentarea a două femei

Două femei, de 29, respectiv 49 de ani, au suferit răni ușoare în urma unui accident rutier care a avut loc în seara zilei de 2 iulie a.c., în municipiul Satu Mare.

La data de 2 iulie a.c., la ora 23.23, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe bulevardul Lucian Blaga, din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autobuze. Echipe de intervenție ale ISU Satu Mare și de ambulanță au ajuns rapid la fața locului pentru acordarea primului ajutor celor care au avut nevoie.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Satu Mare, a condus un autobuz în Parcul Industrial Sud din municipiul Satu Mare, iar la intersecția cu bulevardul Lucian Blaga, a pătruns în intersecția cu sens giratoriu și nu a acordat prioritate de trecere unui alt autobuz  condus de un bărbat, de 51 de ani, din oraș Tășnad.

În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule, precum și vătămarea corporală a două femei de 29, respectiv 49 de ani, ambele pasagere în autobuzele implicate.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.