Nesimțire crasă. Presupus ”șmecher”, folosind digul Someșului pe post de șosea (foto)

Plimbarea la ceas de seară pe digul de pe malul stâng al Someșului – pentru cupluri, pentru cei ce-și însoțesc câinii într-o tură de mișcare mai lungă sau pur și simplu pentru orice sătmărean dornic de a-și face măcar cei 5.000 de pași recomandați de medici și reclame televizate – ar trebui să fie un moment de plăcere și relaxare. Nu e întotdeauna așa. Pentru că mai apare câte un ”jmecher cu mașină tare” care ignoră cu fudulă nesimțire tot ceea ce ține de bunul simț elementar și circulă ca pe autostradă fix pe dig.

O sesizare (însoțită de fotografia doveditoare) trimisă redacției SĂTMĂREANUL.NET demonstrează firescul sentiment de revoltă stârnit de o astfel de situație cel puțin deranjantă:

”În weekend, o mare parte dintre noi simțim nevoia sa luam o gură de aer curat, să facem mișcare și pentru puțin timp să ne refugiem in natură pentru a avea parte de liniște.
Dar, nu a fost să fie așa pentru că a intervenit nesimțirea unora ca a celui din imagine, care a circulat nestingherit la volanul bolidului din imagine, pe digul malului stâng al râului Someș din direcția Vetiș către Satu Mare.
Cei în drept ar trebui să se sesizeze pentru a lua masurile legale împotriva acestor persoane ce ignoră regulile bunului simț”, scrie Daniela Cristina C.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.