De ce este bine să apelăm la o Instituție Financiară Nebancară (IFN)?

În fiecare zi, fiecare dintre noi trebuie să facem tot felul de cheltuieli. Acest lucru face parte din viața cotidiană. Doar că există momente în care ne confruntăm cu alte cheltuieli pentru care nu avem imediat banii necesari. Știm cu toții că sunt atât de multe motive sub soare care apar (uneori pe neașteptate) în viața noastră și care implică tot felul de cheltuieli urgente fix într-o perioadă în care noi nu avem la îndemână banii pentru acoperirea acestora. Iată câteva exemple de astfel de situații:

  • trebuie să scăpăm de o datorie mai veche
  • trebuie să ne plătim cardul de credit
  • trebuie să facem renovări ale locuinței
  • trebuie să organizăm o nuntă
  • trebuie să ne plătim facturi medicale
  • trebuie să ne reparăm mașina
  • trebuie să ne plătim vacanța în avans
  • trebuie să ne facem o rezervă mai consistentă de bani

Bineînțeles că nu avem cum să înșirăm aici toate situațiile concrete similare care pot să apară în viața noastră. Oricum, în astfel de cazuri, știm că există posibilitatea de a solicita un împrumut de la un creditor. Dar creditul de consum nu este gratuit: trebuie să plătiți suma împrumutată, dar și dobânzile și comisioanele. Astfel că un credit de nevoi personale este varianta ideală pentru orice om care are nevoie urgent de bani și nu își poate permite perioada lungă de aprobare a creditelor bancare tradiționale. Practic, oricine poate obține un astfel de credit, indiferent de categoria de venit

Vorbind în termeni foarte practici, este deosebit de important să știm exact, dinainte, ce putem primi de la creditor. De asemenea, trebuie să evaluăm modul în care noi și familia noastră vom putea gestiona rambursarea lunară pentru împrumut, pentru că această rambursare poate fi o poziție foarte importantă în bugetul lunar.

Pentru a ne ajuta să ne facem o idee foarte clară despre aceste aspecte, instituțiile bancare și nebancare au pus la dispoziția clienților lor o aplicație denumită calculator de credit, aplicație pe care o putem accesa online absolut oricând.

Cum ne poate ajuta Credius în astfel de situații?

Credius are pagini dedicate mai multor tipuri de împrumuturi, de la credite pentru nevoi personale până la credite online sau credite pentru pensionari. Accesăm foarte simplu site-ul lor și, pentru fiecare tip de astfel de împrumut, vom găsi calculatorul pentru Credite Online de la Credius, adaptat ofertei de împrumut respective, putând astfel alege pe loc varianta care ni se potrivește. Cu acest simulator de rate, aflăm suma estimativă datorată lunar, iar după aceea putem consulta mai multe informații despre obținerea creditului dorit.

E foarte adevărat că există oameni care agreează mai degrabă ideea de a discuta și a contracta un credit offline conform unui studiu publicat de pe site-ul publicației Forbes România. Pentru aceștia există și sediile fizice ale companiei Credius.

Până la urmă, scopul principal al Credius este să poată oferi oricând un credit în cei mai buni termeni pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.