Asociația FreeLife a fost desemnată de Primăria Satu Mare să se ocupe de câinii vagabonzi din oraș

După mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea contractului pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. Începând de miercuri, 3 iulie, de gestionarea câinilor fără stăpân, capturarea, adăpostul și sterilizarea lor se ocupă Asociația FreeLife Satu Mare.

Asociația FreeLife Satu Mare a câștigat licitația pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. Astfel, după mai bine de un an în care au fost organizate mai multe licitații și la care nici o firmă nu s-a prezentat, Primăria Municipiului Satu Mare a reușit încheierea acestui contract.

Contractul între Asociația Free Life și Primăria Municipiului Satu Mare a fost semnat marți, 2 iulie, iar începând de miercuri, 3 iulie, intră în vigoare.

Conform caietului de sarcini care stă la baza încheierii contractului, Asociația FreeLife se va ocupa de capturarea câinilor fără stăpân, transportul câinilor capturați la adăpost, cazarea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și sterilizarea , precum și de identificarea și înregistrarea câinilor fără stăpân, adopția și revendicarea câinilor, programele de informare , educația și responsabilizarea cetățenilor.

În scopul verificării modului de aplicare a prevederilor contractului de gestionare a acestui serviciu, Primăria Municipiului Satu Mare are acces în adăpost precum şi dreptul de a solicita şi primi orice documente şi de a verifica orice dotări ale serviciului şi ale adăpostului, autovehicul, armele utilitare , stocurile de hrană, de medicamente şi de substanţe dezinfectante

sursa: Primăria Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.