Primarul Kereskenyi și city-managerul Maskulik, controale-fulger pe teren. Nu există scuze pentru firmele care ”trag mâța de coadă” (galerie foto)

Pe caniculă – 33 de grade Celsius, conform aplicației Accuweather – edilii-șefi au ieșit hotărâți din birouri și s-au înființat pe teren, să vadă cu ochii lor dacă și cum se lucrează la câteva proiecte de investiții demarate la începutul verii (e vorba de șase parcări, chiar necesare). Și să dea prețioase indicații. Și-au luat treaba în serios, punând ei înșiși mâna. Să măsoare pe ici, pe colo. Concluzia: nu există scuze pentru o eventuală întârziere a dării în folosință publică a parcărilor.

Conform comunicatului transmis de instituție, ”primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administatorul public, Maskulik Csaba au verificat stadiul lucrărilor de modernizare a celor 6 cvartale de parcări din Micro 17. S-a cerut firmelor să urgenteze lucrările, iar dacă este necesar să suplimenteze echipele de muncitori pentru ca termenele limită să fie respectate!”

Comunicatul nu precizează care sunt aceste termene-limită. Oricum, mandatul ăsta, cel mai probabil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.