Colecții impresionante la cea mai reușită paradă sătmăreană a modei – FASHION’S NIGHT OUT (galerie foto&video)

În acest weekend a avut loc cea mai încântătoare și spectaculoasă paradă sătmăreană a modei din ultimii ani, într-o locație realmente neconvențională – în aer liber, printre baloți de paie (un contrast aparent care a scos și mai mult în evidență spiritul creațiilor vestimentare prezentate).

Mai exact, Trust Models a organizat, vineri – 28 iunie 2019 -, la Centrul de recrere Kentaur de la Atea (comuna Dorolț), a XI-a ediție a deja tradiționalului eveniment adevărat de modă FASHION’S NIGHT OUT.

Colecțiile de vară pentru femei și fetițe au inclus piese – unele de-a dreptul fabuloase, fără nici o exagerare ! – ale designerilor Ramona Năprădean, Diana Breban, Mihaela Cirlugea, Cosmin Mureșan, Sebastian-Gabriel David, piese care constituie veritabile modele de eleganță naturală, de rafinament estetic până în cele mai mici amănunte, de stil inovativ neconvențional șlefuit până la obținerea unei originale și fascinante discreții a spectaculozității vestimentare.

CM Creation de mode Satu Mare (firmă creată de Cosmin Mureșan și Sebastian Gabriel David) a prezentat piesele colecției ”Mandala” – unele dintre acestea fiind purtate chiar de prezentatoarea evenimentului -, iar designerul Ramona Năprădean și-a intitulat colecția foarte sugestiv: ”Free spirit begins with her”.

Pentru edificare, delectare și alegere, oferim cititorilor – mai ales cititoarelor, de fapt ! – o galerie foto cu peste 20 de poze și un material video extrem de grăitor în legătură cu parada de modă din cadrul FAHION’S NIGHT OUT 2019.

 sursa foto: Emanuel Pop

sursa video: Ramona Năprădean

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.