WhatsApp nu va mai funcționa de la 1 iulie pentru multe  iPhone-uri, Samsung-uri și alte smartphone-uri. Lista completă

Începând de mâine, 1 iulie 2019, mulți dintre sătmărenii care au smartphone-uri de tip iPhone, Samsung Galaxy și alte câteva tipuri  riscă să rămână mofluzi în momentul în care vor încerca să utilizeze serviciile aplicației de mesagerie text și vocală WhatsApp. De ce?

Pentru că WhatsApp, cel mai popular serviciu de mesarie prin internet, a luat decizia de a închide aplicația pentru zeci de modele de telefoane. În lista și află chiar și celebrele iPhone-uri sau Samsung Galaxy si alte modele. Aplicația WhatsApp nu va mai fi disponibilă de la 1 iulie 2019 pe telefoanele neactualizate la versiuni de softwhare noi, de asemenea pe telefoaele ceva mai vechi.

 

Lista telefoanelor care nu vor mai avea WhatsApp de la 1 iulie

Toate telefoanele care au ca sistem de operare Windows Phone, respectiv ultimele modele produse de Nokia și Microsoft sunt pe listă. Aplicația nu va mai putea fi descărcată și nici actualizată. De asemenea nu va mai fi funcțională. Important este să vă salvați mesajele și istoricul, pentru că se vor șterge definitiv.

Pe Modelul Nokia Lumia, aplicația va mai putea fi folosită până la 31 decembrie 2019. Ulterior aceasta devine indisponibila pentru toți utilizatorii Windows Phone, indiferent cât de nou este telefonul.

Nu doar telefoanele Windows Phone sunt pe lista neagră a companiei WhatsApp, ci și o serie de modele de iPhone și Samsung Galaxy și alte modele de Samsung nu vor mai avea acces la aplicație de la  1 iulie.

Lista iPhone  a telefoanelor vizate

Whatsapp nu va mai funcționa pe nici un model de iPhone mai vechi de 2 ani de tipurile de mai jos:

iPhone 4

iPhone 4S

iPhone 5

iPhone 5s

iPhone 6

iPhone 6s

Lista telefoanelor Samsung pe care WhatsApp nu va mai funcționa

Samsung Galaxy 2

Samsung Galaxy 3

Samsung Galaxy 4

Samsung Galaxy 5

Samsung Galaxy 6

Toate modelele din familia Galaxy mai vechi de 4 ani vor avea aceeași problemă.

De asemenea telefoanele Huawei mai vechi de 3 ani vor și ele blocate de Whatsapp.

Următoarea reactualizare a listei tipurilor de telefoane mobile inteligente care nu vor mai putea oferi utilizatorilor serviciile WhatsApp urmează să fie efectuată, conform anunțului oficial, la 1 februarie 2020.

 

sursa primară: huff.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.