Spectaculos concurs hipic la Tășnad! Cai masivi și ponei s-au întrecut la proba de atelaj-viteză (galerie foto&video)

Sute de admiratori și pasionați au urmărit astăzi, 29 iunie, cu începere de la ora 11, un frumos și spectaculos spectacol-concurs ecvestru organizat de Primăria Tășnad în incinta ștrandului din localitate, cu zeci de cai impunători și atelaje construite în stil tradițional ale proprietarilor nobilelor animale veniți din toate colțurile județului Satu Mare și din alte zone învecinate.

Deschiderea show-ului a început încă de ieri după-amiaza cu o paradă a cailor pe un traseu care a cuprins principalele zone din oraș, spre deliciul privitorilor – care s-au amuzat copios și de astfel de imagini precum cele de mai jos.

Apoi, azi dimineață, între orele 8 și 10, 30, au avut loc înscrierile pentru concurs (pe categorii), timp în care spectatorii fie admirau caii și le comentau șansele de a câștiga sau nu, fie așteptau în zone food & drinks să înceapă competiția propriu-zisă. Aceasta a fost urmărită relaxat, dar cu un real interes, de toți cei prezenți în ștrandul tășnădean.

Spectacol-concurs ecvestru în județul Satu Mare – Tășnad 29 iunie 2019

La Tășnad se desfășoară azi, în incinta ștrandului, un frumos spectacol-concurs ecvestru.. Amănunte – plus fotografii și clipuri video – veți putea găsi accesând site-ul SĂTMĂREANUL (www.satmareanul.net).

Gepostet von Sătmăreanul am Samstag, 29. Juni 2019

Ponei în concursul hipic de la Tășnad – 29 iunie 2019

La spectacolul-concurs de cai și atelaje desfășurat azi la Tășnad au participat și ponei ambițioși – o dovadă că nu contează mărimea întotdeauna ! 🙂

Gepostet von Sătmăreanul am Samstag, 29. Juni 2019

 

sursa foto-video: courtesy Ionuț Marchiș

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.