Poliția își scoate TOATE radarele pe șosele ! Misiune specială anti-vitezomani în următoarele trei zile

Începând de astăzi, la nivelul întregii țări, Poliția Română derulează o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele vor fi scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală.

Și în județul Satu Mare, polițiștii rutieri vor folosi toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor ,instalate pe autospeciale și cinemometrul portabil model TruCam. Pe lângă acestea, se vor utiliza și aparatele etiloteste, etilometru și drugtest, aflate în dotarea polițiștilor sătmăreni, pentru depistarea și sancționarea celor aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Precizăm faptul că, în primele 5 luni ale acestui an, viteza a generat 11 dintre accidentele rutiere înregistrate în județul Satu Mare, ocupând astfel locul 4 în ierarhie, cu 4 accidente mai puțin decât perioada similară a anului trecut, soldate cu nici o persoană decedată ( cu 3 mai puține decât în perioada similară a anului trecut), rănirea gravă a altor 2 persoane ( cu 3 mai puține decât în perioada similară a anului trecut ) și rănirea ușoară a altor 13 persoane ( cu 2 mai multe decât în perioada similară a anului trecut).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.