Mașini abandonate în furtună și distruse de copacii doborâți de vijelie! Intervențiile prompte ale pompierilor(foto/video)

În timpul furtunii izbucnite în municipiul și județul Satu Mare în jurul orei 15,35, oamenii s-au adăpostit care cum au putut. Unii pur și simplu și-au abandonat mașinile în mijlocul drumului – un exemplu în acest sens a fost văzut pe str. Ady Endre din Satu Mare. Acoperișuri au zburat cât colo (pe străzile Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazu și Nicolae Golescu – din ce știm doar până acest moment). Umbrele ale teraselor au fost culcate la pământ.

În cartiere, copaci doborâți de vijelia scurtă și năprasnică au avariat serios mașinile din parcări, Pompierii militari au intervenit cu mare promptitudine, extrem de eficienți și binme organizați, uneori sprijiniți de echipe ale Florisal și de oameni din zonele afectate.

Conform comunicărilor trimise presei, în timp real, de echipa de comunicare a ISU Satu Mare – căreia îi mulțumim public și pe această cale ! – astfel de situații s-au înregistrat cam peste tot în Satu Mare: pe străzile Lalelei, Dacia, Mileniului, Ady Endre, Nicolae Golescu, Sănătății, Făgărașului, Odoreului, Unirii, Mircea cel Bătrîn au fost văzuți pompierii care au făcut tot ce le-a stat omenește în putință să limiteze pagubele și să înlăture de pe spațiile publice efectele furtunii.

INTERVENȚIE A POMPIERILOR ÎN TIMPUL FURTUNII – Satu Mare (27 iunie 2019)

Unul dintre exemplele în care pompieri militari și simpli cetățeni au intervenit împreună pentru înlăturarea – pe cât posibil – a efectelor furtunii. Dar mașina din parcare peste care s-a prăbușit un copac e serios avariată, din păcate..

Gepostet von Sătmăreanul am Donnerstag, 27. Juni 2019

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.