Se prefigurează o spectaculoasă paradă sătmăreană a modei: FASHION’S NIGHT OUT (galerie foto)

Se spune că atunci când vine vorba de modă, toată lumea se pricepe. Cam ca la fotbal și politică. Ei bine, cel puțin în ceea ce privește moda (adică, foarte succint, legat de gusturile sau preferințele  generalizate, la un moment dat, pentru un anumit fel de a se îmbrăca), lucrurile nu stau absolut deloc așa. Mai exact, nu stau deloc așa în ceea ce privește creația și designul de modă. Cei care chiar se pricep în acest domeniu sunt, în realitate, extrem de puțini. Iar printre aceștia se numără și sătmăreanul Cosmin Mureșan care, împreună cu asociatul său de cursă lungă Sebastian-Gabriel David, a pus bazele CM Creation de Mode și își va prezenta noua colecție de vară în cadrul unei noi ediții a evenimentului FASHINON’S NIGHT OUT ce va avea loc într-o locație cel puțin surprinzătoare: în satul Atea Atea (comuna Dorolț), la Centrul de recreere Kentaur.

Evenimentul FASHION’S NIGHT OUT – care se va desfășura vineri, 28 iunie, la Atea – este organizat de Trust Models pentru a o feri un cadru de prezentare mai multor designeri de îmbrăcăminte și case de modă din județul Satu Mare, iar CM Creation de Mode își va prezenta colecția de haine si accesorii  de vară.

În ciuda insistenței noastre politicoase, nu am reușit să obținem de la designerul de modă Cosmin Mureșan nicio fotografie a vreunei piese vestimentare ce urmează să fie prezentată la ediția de vineri a evenimentului FASHION’S NIGHT OUT. Am găsit, totuși, o mică ”avanpremieră”..

În schimb, designerul Cosmin Mureșan a acceptat să dea sătmărenilor – mai ales sătmărencelor !!! – o idee despre actualele tendințe ale modei create de CM Creation de Mode.

“Din păcate, nu vă pot ajuta cu poze de la viitoarea prezentare. De asemenea, este un obicei de-al nostru, al designerilor, să nu dezvăluim vizual prea multe despre colecția următoare pentru că aduce ghinion…Vă trimit în schimb o parte din vizualul colecției Acronim, care este la fel de spectaculoasă si frumoasă ca și colecția pe care o vom prezenta vineri”, ne-a comunicat Cosmin Muresan.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.