Între 107 și 145 de km/oră – asta e viteza cu care unii șoferi circulă în oraș și pe șosele

Deși canicula parcă-i face pe mulți șoferi (din ce în ce mai mulți ! ) să o ia razna în timp ce conduc ca bezmeticii pe șosele, doar 15 permise de conducere au fost reținute de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, ieri, 24 iunie a.c., ca urmare a neregulilor depistate în traficul rutier pe raza județului Satu Mare.

Astfel, la data de 24 iunie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 24 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 15 de conducători auto și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Șase dintre permisele de conducere menționate anterior au fost reținute de polițiști  unor șoferi cu vârste cuprinse între 19 și 40 de ani, care au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze de la 107 km/h până la 145 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.