Iar au fost prinși câțiva dintre inconștienții care conduc în stare de beție

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 34 și 59 de ani, au fost depistați în flagrant de polițiști, în timpul weekend-ului, la volan în timp ce erau sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat în trafic, la data de 22 iunie a.c., pe raza municipiului Satu Mare un bărbat, de 34 de ani, care se afla la volanul unui autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la aceeași dată, polițiștii Biroului Rutier Carei au depistat în localitatea Sanislău, un bărbat, de 59 de ani, din județul Maramureș, care se afla la volanul unui auto sub influența băuturilor alcoolice.

Și pentru acesta, testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Iar, la data de 23 iunie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Beltiug au depistat la volanul unui autoturism, între localitățile Stâna și Beltiug, un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Satu Mare, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,47 mg/l alcool pur în arul expirat.

Toți șoferii identificați au fost conduși la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.