Se lucrează intens la șoseaua de centură a Sătmarului (video)

Conform videoinformațiilor apărute pe o rețea de socializare, lucrările la șoseaua de centură a municipiului Satu Mare avansează rapid. E bine de știut că aceste lucrări au fost contractate în 2015, dar abia în iunie 2018 a fost obținută autorizația de construire. 
Centura Satu Mare
 începe din nordul municipiului, de la intersecția cu DN19 dinspre Halmeu și Sighetu Marmației și continuă pe partea de vest a orașului, intersectează DN19A și DN19 spre Carei și se termină în partea de sud la intersecția cu E81/DN19A spre Zalău și Cluj Napoca.

centura municipiului Satu Mare

Varianta de ocolire a Municipiului Satu Mare – stadiul lucrărilor în iunie 2019.A Szatmárnémeti Körgyűrű munkálatainak állása 2019 júniusában.

Gepostet von Kereskényi Gábor am Mittwoch, 19. Juni 2019

„Lucrările la șoseaua de 19,54 km sunt realizate de asocierea de companii italiene Itinera-Collini. Deși contractul în valoare de 304 milioane lei fără TVA a fost semnat la sfârșitul lui 2015, autorizația de construire a fost obținută abia pe 28.06.2018, antreprenorul înregistrând o mobilizare bună și un avans semnificativ până în prezent”, potrivit Asociației Pro Infrastructură (API).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.