Să nu ne temem de ceea ce ascundem în noi. Cursul ”Vindecarea umbrei”

Neconvențional. Surprinzător. Profund cu adevărat. Și, printre multe alte beneficii, ne poate efectiv vindeca de temerile noastre cele mai ascunse și, implicit, de nefericiri, singurătate și anumite boli. Provine – și a fost verificată practic – încă din Japonia medievală și poartă denumirea de REIKI. În esență, reiki este un sistem terapie energetică în care nu se folosește energia personală a terapeutului ci “energia universală” (rei = spirit, universal; ki = energie).

Pentru o mai bună cunoaștere a acestei metode de autocunoaștere și de re-energizare fizică și spirituală, doctorul Ovidiu Dragoș Argeșanu – care chiar a absolvit a studii medicale, de  psihoterapie-psihanaliză și radiestezie –  susține săptămâna viitoare o serie de consultații, o conferință cu tematica ”Omul și cele 7 peceți” precum și un curs intitulat VINDECAREA UMBREI.

Petronela Roxana Stavilă, maestru reiki stabilită în Satu Mare, ne-a dezvăluit că ”UMBRA este constituită din toate emoțiile, fricile și tiparele de gândire încă neieșite la suprafață, aflate în subconștient și determinându-ne existența fără să ne dăm seama. Cursul despre vindecarea acestei umbre cuprinde, în esență, teme despre mecanismele dinlăuntrul nostru care ne pot ajuta să trecem prin fricile noastre – nu să ne ferim de ele! – pentru ca ele să nu tot stea la pândă. Ca să scăpăm de ele, trebuie să ajungem să le conștientizăm”.

Dr. Ovidiu Dragoș Argeșanu va susține cursul de ”Vindecarea umbrei” în ziua de joi, 27 iunie a.c., cu începere de la ora 18,  la sediul Asociației REIKI Satu Mare (b-dul Corneliu Copusu nr. 2 etaj 3 camera 42) din municipiul Satu Mare. În ziua următoare, 28 iunie a.c., de la aceeași oră, el va conferenția în incinta hotelului Astoria pe tema ”Omul și cele 7 peceți”.

Pentru orice amănunte suplimentare, dar și pentru consultații, sătmărenii interesați pot apela cu încredere la Petronela Roxana Stavilă (telefon 0754-625.858).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.