Se ascute lupta anti-contrabandă. Percheziții făcute inclusiv la Vama Halmeu

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârşire, in perioada februarie – iunie 2019 , a infracţiunilor de contrabandă şi complicitate la contrabandă – se arată într-un comunicat de presă remis redacției Sătmăreanul.net.

După obținerea tuturor autorizărilor legale de la instanţa competentă, au fost efectuate un număr de 7 percheziţii imobiliare la domiciliile unor persoane fizice de pe raza județului Satu Mare și la sediul unei instituții publice (în speță, Vama Halmeu – n.r.).

”În această operațiune, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Poliţie al Judeţului Satu Mare, al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetul Marmaţiei , al Biroului Operaţiuni Speciale Satu Mare și al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare. Raportat la actele procedurale efectuate in prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim    date  suplimentare”, se arată în comunicatul procurorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.