Polițistul sătmărean Sorin Copciac și-a lansat al patrulea volum de poezii

 

Ieri, 18 iunie a.c., a avut loc la restaurantul Miorița din municipiul Satu Mare o dublă lansare de carte, unul dintre protagoniști fiind agent șef principal de poliție Sorin Copciac.

 Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare împreună cu Corpul Național al Polițiștilor – Biroul Teritorial Satu Mare s-au implicat în organizarea unei duble lansări de carte. Prima a fost cartea de poezie a polițistului Sorin Copceac – “Litaniile clipei”. Iar profesorul Teodor Curpaș  a dat drumul către cititori cărții “Sufletul meu alb”. Evenimentul a avut loc ieri, 18 iunie a.c., în municipiul Satu Mare.

 

“Polițiștii sunt prima linie a luptei împotriva infracționalității de toate felurile iar colegul nostru, agent șef principal de poliție Sorin Copciac ne-a arătat astăzi că nu sunt doar atât, iar prin intermediul lui societatea poate să vadă și o altă față a ceea ce înseamnă omul din spatele uniformei.” a precizat Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, comisar șef de poliție Sorin Daniel Stan, în cadrul festivității de ieri, și de asemenea i-a mulțumit pentru faptul că pe lângă activitatea profesională desfășurată de către polițistul Sorin Copciac, acesta desfășoară și o frumoasă și bogată activitatea culturală, motiv pentru care i-a înmânat o plachetă în semn de recunoștință.

De fapt, ieri polițistul-poet și-a lansat al patrulea volum de poezii, prilej cu care a arătat comunității că polițiștii pe lângă preocuparea permanentă de a păstra un climat de ordine publică și siguranță rutieră, aduc un aport și culturii sătmărene.

Un Comentariu la "Polițistul sătmărean Sorin Copciac și-a lansat al patrulea volum de poezii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.