Adolescent de 15 ani, rănit grav într-un accident produs lângă Tășnad

 

În urma unui accident rutier produs ieri, 18 iunie a.c., pe DN 1F.  4 persoane au suferit vătămări corporale, un adolescent de 15 ani fiind rănit grav. 

La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 13.15, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Tășnad au fost sesizați despre faptul că pe DN 1F, în localitatea Săcășeni, a avut loc un eveniment rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 47 de ani, din orașul Tășnad, aflându-se la volanul unei autoutilitare, pe fondul neacordării priorității de trecere la efectuarea manevrei de întoarcere, a intrat în coliziune cu un microbuz, condus din sens opus de către un bărbat, de 49 de ani, din orașul Tășnad.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a unui minor, de 15 ani, din localitatea Săcășeni, și rănirea ușoară a altor trei persoane de 15, 18, respectiv 20 de ani, toţi pasageri în microbuz.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.