Ciprian Crăciun intră puternic în subiectul sensibil al banilor de la CSM Satu Mare

“Se pare ca postarea mea din 28.05.2019, cea referitoare la CSM Satu Mare, a cam deranjat si au fost mai multe interventii de la “prieteni” sa nu mai postez despre acest subiect pentru ca directorul e nasu’ edilului.

Am vazut chiar si o “tentativa de reactie” de pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal Satu Mare referitoare la acest subiect, insa, conducerea Primariei Satu Mare, formata din UDMR-PNL, nu a raspuns la aceasta provocare pentru ca “finului” ii place sa-l acopere pe “nasu'”.

Daca acel subiect in care spuneam ca presa de specialitate ne informeaza ca CSM pierde procese dupa procese in care satmarenii platesc amenzi de zeci de mii de euro, (35.000 mai exact) si am amintit doar doua: prima, hotararea Curtii de Apel Bucuresti prin care obliga clubul satmarean sa ii plateasca antrenorului portugez Jose Araujo suma de 30.000 de euro, iar a doua o amenda de 12.000 euro care vine de la Comisia de Apel a Federatiei Romane de Baschet care a ajuns intr-un final la 5.000 de euro, continui sa mai pun cateva intrebari referitoare la gestionarea banului public, si anume:

1. Care este bugetul cheltuit de sectia baschet in 2018/2019, dar in sezonul precedent?

2. Daca au fost platite prime pentru rezultatele inregistrate in sezonul trecut si in ce cuantum au fost aceste prime?

3. Cat si catre cine au fost platite aceste prime (jucatoare, antrenori, etc.)?

4. Cum, cand si sub ce forma s-au incheiat contractele fostilor antrenori ( Aruajo si Doba)?

5. Cate jucatoare au fost platite in ultimele sezoane, cat si cate minute au evoluat acestea?

6. Cate datorii are CSM Satu Mare catrea FRB? ne lasa acestia sa ne inscriem in sezonul urmator pana nu le platiti, din banii satmarenilor evident, integral?

7. Ce sume au fost platite in ultimii trei ani catre impresari? Dar catre avocati?

8. Care sunt cheltuielile celorlalte sectii, pe fiecare in parte…inclusiv pentru fotbal ( pe care l-ati “ingropat” la Olimpia ca sa-i faceti loc Academiei de Fotbal finantata de Guvernul Ungar)?

9. Care sunt sumete alocate pe chiriile jucatoarelor? Unde sunt acestea cazate?

Anul trecut unul dintre membrii CSM-ului (Mihai Huzau) acuza public conducerea de lipsa de transparenta si…. de proasta gestionare a fondurilor publice as adauga eu.

In baza LEGII nr. 394 din 2004 solicit sa-mi raspundeti public si in scris la aceste intrebari, domnule primar (UDMR) Gábor Kereskényi, domnilor viceprimari( PNL) Adrian Albu si Doina Feher.

Daca nu e loc de dialog, cerem public!

#UrmeazaFiecareSubordonataSaFieEvaluata

#GestionatiCuResponsabilitateBaniiSatmarenilor

#UrmeazaMulteIntrebari” scrie acesta pe contul sau de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.