Unde se află fericirea unui părinte?

Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Scopul acestor întâlniri este de a crea un cadru de socializare și împărtăşire de informaţii, sub forma unor teme actuale pe domenii de interes susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut. 

Tema lunii iunie

Unde se află fericirea unui părinte?

Invitată: Loredana Pașca

Suprema fericirea a părinților se află acolo unde copiii lor se simt fericiți. Un copil are nevoie de puține lucruri pentru a se simți împlinit. Unul din aceste lucruri este familia.

Am vrut să ofer cuiva dragostea mea, și cui aș fi putut, dacă nu unui copil abandonat.

Ethan e numele pe care l-am ales pentru a-i proteja identitatea reală.

Sunt Loredana Pașca și te invit să-mi fii alături în această seară de împărtășire, o seară în care vei afla ce m-a determinat să urmez procedurile de adopție, ce a însemnat această decizie pentru mine și familia mea, cum am depășit provocările apărute pe parcurs în acest demers și cum le-am facut față. Această seară nu este doar despre adopție ci este despre legătura dintre mamă și copil, o legătură unică dincolo de cuvinte.

Cea mai mare frică a mea când am decis să apelez la Serviciul de protecția copilului și familiei a fost și este „ce îi voi spune acelui copil când va crește mare, cum îi voi explica faptul că nu sunt mama lui.”

Ethan a implinit 4 ani de curând și ne iubește nespus încât teama s-a mai risipit, s-a creat o legatură puternică și profundă, bazată pe atașament, încredere, respect.

Ethan este copilul nostru și acest lucru nu se va schimba niciodată.

Povestea mea te poate inspira și pe tine sau poate aduce clarificări cuiva apropiat. Te aștept cu drag!

Data: 18 iunie 2019, ora 18:00 – 20:00

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, Nr.3, Et.1

Înscrieri https://schimbarepozitiva.ro/unde-se-afla-fericirea-unui-parinte/

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității. 

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, SM Live, Jurnalul de Satu Mare și Jurnalul din Ardeal. 

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.