Podium pentru Serviciul de Ambulanță Satu Mare

O delegaţie, cu un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare, a participat în perioada 4 – 8 Iunie 2019 la Conferinţa şi Concursul Internaţional “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”, organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

Echipajul satmarean a obtinut LOCUL  II– la copil- corp strain, intoxicatie cu otrava, dintr-un număr de 44 de echipaje concurente, cu 150 de concurenţi.

Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina.
La concurs au participat Managerul Serviciului Județean de Ambulanta Satu Mare Dr. Notarius Gabriela, Dir. tehnic Iago Tamas, şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din Dr. Stancu Ramona, As. Vlazan Bogdan, Amb. Timis Daniel.
Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina.
Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare aduce multumiri si felicitari echipajului care a participat la acest concurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.