Tehnologie digitală nouă în sala de ședințe a Consiliului Local

Primăria Municipiului Satu Mare a achiziționat un sistem audio de înregistrare vocală și de vot pentru sala de ședințe a Consiliului Local, respectiv pentru organizarea conferințelor și a dezbaterilor publice, în valoare de aproximativ 110.000 lei. 
Astfel, pentru faptul că în sala de ședințe a Consiliului Local au loc dezbateri și ședințe de lucru în comisii de urbanism , de circulație etc. care necesită proiectarea unor hărți, imagini sinteze și pentru a ușura modul de lucru, totodată pentru a scurta și eficientiza modul de vot în ședințele de Consiliu Local, s-a considerat necesar achiționarea acestui sistemul audio video. 
Sistemul audio de discutii si vot wireless prezintă caracteristicile unei tehnologii complet digitale pentru procesarea și transmisia semnalelor audio, care respectă standardele internaționale pentru sistemele de conferințe. Platforma serverului se bazează pe sistemul de operare Linux, aplicabil pentru orice centru convențional mare, care necesită condiții de lucru stricte, respective un panou LCD și butoane de navigare pentru toate operațiunile de configurare a funcțiilor.  
De asemenea, suportă înregistrarea audio și video (cu cardul de captură video) și ar putea fi integrat cu sistemul fără hârtie pentru a realiza funcția de votare, evaluare, alegere și alegere rapidă. Foloseste tehnicile de criptare a datelor asigurand securitatea datelor. Sistemul permite activarea simultană a până la 4 microfoane (1 terminal presedinte, terminal 1/2/3 delegat). 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.