41 de permise rămase fără stăpân

41 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri sătmăreni în acest sfârșit de săptămână, 7 – 9 iunie a.c., în urma acțiunilor organizate pe raza județului Satu Mare, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, pe parcursul week-end-ului, polițiștii rutieri au aplicat peste 340 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 105 000 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 41 de conducători auto, dintre care 10 au fost depistați la volanul unor autoturisme aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, 17 au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze cu 50 km/h mai mari decât viteza maximă legală admisă iar alți 7 conducători auto au fost surprinși de polițiști în timp ce efectuau depășiri neregulamentare.

Totodată, polițiștii de ordine publică au aplicat, în perioada 7 – 9 iunie a.c., 42 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 10 100 de lei, persoanelor care nu au respectat normele de conviețuire socială.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.