Nu este încă clar ce se va întâmpla cu drumul spre Homoroade

Acest lucru rezultă dintr-un comunicat de presă transmis de către Consiliul Județean (CJ) Satu Mare în care se precizează că soluționarea litigiului referitor la acest drum dintre CJ și firma Tehnic Asist, executantul acestei lucrări a fost amânată pentru data de 20 iunie când s-ar putea decide cum se va continua modernizarea acestui drum. Varianta rapidă ar putea fi continuarea lucrărilor de către actualul executant iar cea extrem de lungă – reluarea licitației.

„Consiliul Județean Satu Mare a dat ordinul de începere a lucrărilor de întreținere a drumului județean DJ 193A, drum care se află în modernizare și ale cărui lucrări au fost sistate, ca urmare a intrării în insolvență a firmei executante. Începând de luni, 10 iunie 2019, pe tronsonul de drum județean care face legătura între Amați și Rătești, vor începe lucrările de întreținere a drumului de piatră și de reparații cu mixtură asfaltică.
În data de 6 iunie, la Tribunalul din Botoșani a fost amânată, pentru data de 20 iunie 2019, soluționarea dosarului privind anularea denunțării contractului de modernizare, încheiat între Consiliul Județean Satu Mare și firma Tehnic Asist. După data de 20 iunie, se va stabili dacă lucrările vor fi continuate de executant sau se va relua procedura de licitație pentru modernizarea acestui tronson de drum. Până la acea dată însă, Consiliul Județean va continua lucrările de întreținere pentru a menține circulabilă această porțiune de drum județean.” au declarat reprezentanții CJ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.