Vrei să ai parte de fericire și sănătate? Pășește în salonul de îngrijire corporală Roana Crio Center

Sănătatea este o stare de armonie completă a corpului, minţii şi spiritului ( B.K.S. Iyengar), iar fericirea este sănătatea sufletului (Hans Lohberger). Prin urmare, pentru a avea parte de fericire și sănătate, trebuie să avem grijă de corp, de minte și de spirit.

Dezvoltarea tehnologiei ne permite în prezent să avem parte de toate acestea foarte ușor. Este suficient să alegem calea corectă și vom avea parte de ceea ce ne dorim.

În prezent, cel mai bun mod de a ne relaxa după o lungă și stresantă zi îl reprezintă vizita la un salon de îngrijire corporală. Prin urmare, dacă vrei să ai parte de fericire și sănătate, îți recomandăm să te bucuri de serviciile oferite de saloanele de îngrijire corporală.

În plus, o vizită la un astfel de salon îți oferă posibilitatea de a te răsfăța și de a te relaxa după o săptămână haotică. Poți petrece timp de calitate și îmbunătăți starea organismului.

Dacă locuiești în Satu Mare, te poți considera o norocoasă, deoarece poți beneficia de serviciile avantajoase oferite Roana Crio Center, primul salon de îngrijire corporală care aduce terapia prin frig la tine în oraș.

Reprezentanții acestui salon și-au propus să ofere clienților diverse servicii de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase, cu scopul de a-i face fericiți și sănătoși. De îndată cei vei trece pragul acestui salon te vei  simți înviorată, revitalizată, întinerită datorită criosaunii.

Criosauna îți va oferi răspunsuri la tot ce nu te-ai gândit că poți face cu frigul: tratarea acneei, ridurilor, vergeturilor, topirea celulitei, pierderea în greutate, refacerea după efort etc. Crioterapia generală va rezolva toate aceste probleme într-un timp mult mai scurt decât te-ai așteptat.

Ce este criosauna?

Criosauna sau aerocrioterapia este terapia care, spre deosebire de sauna convențională, nu expune organismul la căldură, ci la frig. În timpul procedurii organismul va fi expus timp de 1-3 minute la o temperatură cuprinsă între -120°C și -180°C.

Dar având în vedere că aerul din criosaună este uscat și nu umed, organismul nu va avea de suferit. Dimpotrivă, șocul termic și redus din timpul terapiei va da posibilitatea organismului să se reechilibreze, să scape de stres. De asemenea, vei putea scăpa de celulită și vei scădea în greutate. Dar asta nu e tot, în urma acestei proceduri are loc o regenerare naturală a celulelor, sistemul imunitar se va întări etc. Corpul va avea parte de o stare de bine.

Având în vedere perioada extrem de agitată în care trăim, crioterapia poate fi soluția pe care o cauți pentru a avea parte de fericire și sănătate. Dar asta nu e tot. Poți completa această procedură cu criofanul.

Ce este criofanul?

Un echipament folosit pentru tratamentul local al diferitelor zone ale corpului. Cu acest aparat se poate face tratament la față, la decolteu, la scalp, articulații etc. Este vorba despre un flux de vapori de aer și azot la o temperatură cuprinsă între -70°C până la -90°C. De asemenea, pe lângă aceste două servicii te poți bucura și de masaj Velus Jet.

Ce este Velus Jet?

Este singurul sistem de pe piață care poate oferi clienților un masaj terapeutic cu efecte dovedite prin testele clinice realizate.

Dacă optezi pentru Velus Jet ai libertatea de a alege tipul de masaj și modul în care vei face masajul. Ai posibilitatea de a ajusta intensitatea presiunii apei cu care este realizat masajul, intensitatea masajului și stabili zona în care este realizat.

Patul de masaj VELUS JET permite ajustarea precisă a masajului. Tehnologia utilizată în ajustarea zonei de masaj are o acuratețe de un centimetru.

Care sunt beneficiile de care te poți bucura dacă optezi pentru masaj Velus Jet?

Îl poți utiliza pentru relaxare sau în scop terapeutic întrucât acest pat contribuie la:

  • Ameliorarea durerilor de spate și durerilor articulare;
  • Ameliorarea durerii și a crampelor musculare;
  • Reducerea tensiunii musculare, oboselii musculare;
  • Ameliorarea durerilor cervicale, toracice, lombare și nu numai;
  • Reducerea nivelului de stres și de anxietate;
  • Relaxarea organismului și oferirea unei bune dispoziții;
  • Tratarea migrenelor și a insomniilor;
  • Intensificarea circulației sângelui și creșterea nivelul de oxigen și nutrienți din țesuturi;
  • Stimularea producției de endorfine.

După cum poți observa, odată ce vei păși în salonul Roana Crio Center te vei putea bucura de servicii care îți vor îmbunătăți starea de bine, mai ales dacă te vei răsfăța și cu un tratament cosmetic de cea mai bună calitate.

Ai grijă de fericirea și sănătatea ta! Mergi la Roana Crio Center!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.