Mii de pachete de țigări de contrabandă confiscate

In cursul zilei de marți (4 Iunie), la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Valea Vișeului – județul Maramureș a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Astfel, 3000 de pachete cu țigări, de proveniență ucrainiană, în valoare de 35.100 lei, au fost confiscate, iar un cetățean ucrainean, P. R. de 31 de ani a fost reținut.

Și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sarasău au descoperit în apropierea frontierei de stat, mai multe colete cu țigări care au fost duse la sediul Poliției de Frontieră, unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.250 de pachete cu țigări, în valoare totală de 84.800 de lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, efectuându-se totodată verificări în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

În total Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, în urma unor acțiuni specifice desfăşurate în zona de competenţă, peste 10.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 120.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.