Alcoolul i-a transformat în penali

Doi bărbați, de 48, respectiv 57 de ani, au fost depistați în flagrant delict, la data de 30 mai a.c., de către polițiști fiind sub influența băuturilor alcoolice la volanul unor autoturisme.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Tășnad au identificat în trafic, în localitatea Sărăuad, un bărbat, de 48 de ani, din oraș Tășnad, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l, alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate si probe biologice de sânge.

Și polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad, au depistat ieri, 30 mai a.c., în jurul orei 17.50, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna Boianu Mare, județul Bihor, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel că și în cazul acestuia testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus de asemenea la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.