7 viteji au rămas fără permise

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat ieri, 30 mai a.c., pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță rutieră și pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37 600 de lei.

Astfel, pe parcursul zilei de 30 mai a.c., polițiștii rutieri ai Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități de prevenire și combatere a accidentelor rutiere ocazie cu care au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 37 600 de lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto, dintre care 2 au depășit viteza maximă admisă în localități cu peste 50km/h, alți 2 conducători auto au efectuat depășiri neregulamentare, un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul iar altul unui pieton care se afla angajat în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător, iar cel de al șaptelea depistat de polițiști se afla sub influența băuturilor alcoolice având o concentrație alcoolică de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au desfășurat la data de 30 mai a.c., o acțiune, pe DJ 193, împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 870 de lei și au ridicat 2 certificate de înmatriculare ca urmare a neregulilor constatate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.