Forțe proaspete la ISU Satu Mare

Momente surprinse astazi, 30.05.2019, in timpul ceremoniei de depunere a Jurământului de credință de către cei mai noi angajați în Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare.

„Depunerea Jurământului de credință este actul de conștiință cu înalte semnificații patriotice și civice, prin care un tânăr sau o tânără dobândește statutul de militar. Prin rostirea Jurământului, vă alăturati generațiilor de pompieri militari care și-au închinat viața slujirii Națiunii, asigurând salvarea vieții, a bunurilor și protejarea mediului.

Rostind acest Jurământ de credință veți face parte din familia pompierilor militari ai județului Satu Mare. Ați fost chemați să desfășurați o misiune pe cât de grea, pe atât de nobilă, să fiți alături de cetățeni în cele mai grele împrejurări și să apărați viața cu orice preț … Să considerați profesia de pompieri militari ca pe o datorie supremă și să încercați ca, înainte de toate, voi dragi colegi, să fiți mândri de uniforma pe care ați îmbrăcat-o acum câteva zile.” a spus azi Inspectorului Sef, col. Nicolae Dima, cu ocazia depunerii Juramantului.

Sublocotenent Schiop Cristina, sublocotenent Kala Cristian, sg. maj. Mut Adina, sg.maj. Silaghi Renata sI sg.maj. Timis Bianca sunt cei care astazi, intr-o ceremonie solemna si in prezenta famillilor, au avut onoarea de a-si uni destinul cu cel al tarii.

Un Comentariu la "Forțe proaspete la ISU Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.