Ion Țiriac nu mai e singurul miliardar în euro din România. Cine e celălalt ?

Până acum, toți românii știau că Ion Țiriac e singurul miliardar în euro din România. Ei bine, nu. Nu mai singurul miliardar din România. Cel mai recent miliardar este patronul cunoscutei rețele de retail online eMag. Cine este acesta ?

Dante International, compania care administrează eMag – cel mai mare retailer online din România, şi Fashion Days – cel mai mare retailer online de modă din România, ambii cu prezenţă şi în Ungaria şi Bulgaria, a înregistrat anul trecut afaceri de 4,24 miliarde de lei, în creştere cu 24% faţă de 2017, potrivit unui anunţ făcut azi de oficialii companiei. “Atât creşterea numărului de clienţi, cât şi a cifrei de afaceri sunt un rezultat al investiţiilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului”, a declarat Iulian Stanciu, CEO-ul eMag pentru Ziarul Financiar. Da, Iulian Stanciu este noul miliardar în euro din România.

Per total, grupul eMag, care cuprinde în plus şi businessurile PC Garage, Sameday şi Depanero, a avut în 2018 venituri cumulate de 4,77 miliarde lei, acesta atingând astfel pragul de 1 miliard de euro cifră de afaceri.

sursa: Ziarul Financiar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.