Coliziune-biliard între mașini. Trei răniți. Un șofer avea permisul suspendat

 

Trei persoane au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs ieri, 28 mai a.c., pe DN 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni.

 La data de 28 mai a.c., la ora 13.12, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier , pe D.N. 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni.

În urma efectuării cercetării la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 35 ani, din municipiul Baia Mare, fiind la volanul unui autoturism și având alte preocupări de natură a-i distrage periculos atenția – nu se știe care, comunicatul Poliției Satu Mare nu dă vreo precizare ! -,a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 25 ani, din localitatea Lazuri, care circula dinspre localitatea Ciuperceni înspre localitatea Botiz.

În urma coliziunii, cel de al doilea autoturism a fost proiectat pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, de 56 ani, din comuna Batarci, care circula dinspre localitatea Botiz spre localitatea Ciuperceni.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a șoferului, de 25 de ani, și a celei de 56 de ani, precum și a unei pasagere, de 37 de ani, din comuna Turț, care se afla în ultimul autoturism menționat.

Cei doi conducători auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative, totodată celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că șoferul de 35 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

sursa: comunicat IPJ Satu Mare

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.