Accidentul de la Ciuperceni, mai grav decât s-a comunicat inițial! Un rănit, dus la neurochirurgie Oradea

 

Am publicat azi pentru cititorii SĂTMĂREANUL.NET informația conform căreia ieri, 28 mai 2019, trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs ieri, 28 mai a.c., pe DN 19, între localitățile Botiz și Ciuperceni. Accidentul, produs imediat după ora 13, a fost provocat de un șofer băimărean care, având alte preocupări de natură a-i distrage periculos atenția (zice comunicatuil IPJ Satu Mare), a ajuns cu mașina pe contrasens și a izbit autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani din Lazuri: În urma impactului, mașina tânărului a ricoșat, ca la biliard, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de o femeie, de 56 ani, din comuna Batarci, care circula dinspre localitatea Botiz spre localitatea Ciuperceni.

La fața locului a fost solicitat și echipajul pentru descarcerare.

Grav – și, evident, cu urmări de natură direct penală – este faptul că șoferul băimărean, cel care a fost direct responsabil de producerea accidentului, avea permisul de conducere suspendat. Cel mai grav, însă, este faptul că – conform celor declarate în exclusivitate pentru SĂTMĂREANUL.NET de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Constantin Demian – tânărul din Lazuri a suferit o hemoragie intracraniană ca urmare a acestui accident, fiind necesară transportarea urgentă a acestuia la Oradea, la secția de neurochirurgie.

’Femeia în vârstă de 56 de ani, originară din Turț, a suferit traumatisme abdominale, toracice și craniene, fiind în prezent internată îm spital sub supraveghere medicală. Ceilalți doi pacienți prezentați ieri la UPU Satu Mare, un bărbat de 35 de ani și o femeie de 37 de ani, au fost investigați clinic și s-a decis că starea lor de sănătate nu face necesară internarea. Bărbatul avea doar traumatisme minore, iar femeia o fractură de calcaneu, adică la călcâi’’, a declarat purtătorul de cuvânt Constantin Demian.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.