La Shopping City Satu Mare, înscrieri pentru toți amatorii de baschet 3×3

Pentru prima dată în Satu Mare, o etapă din cadrul campionatului național de Baschet 3×3 are loc la Shopping City Satu Mare. Cea mai nouă disciplină sportivă inclusă la Olimpiada de la Tokyo din 2020 îi așteaptă, în acest weekend, pe toți pasionații acestui sport  cu meciuri intense și recompense pentru cei mai activi fani.

Pasionații noului sport olimpic pot accesa site-ul 3la3.ro, unde vor găsi toate informațiile necesare, precum și formularul de înscriere gratuită. Lista se va închide în momentul în care este atins numărul limită de echipe – 50, sau miercuri, 29 mai, la ora 23:00.

Evenimentul Superbet Satu Mare Streetball va avea loc pe 1 și 2 iunie, în parcarea Shopping City Satu Mare, locul unde va fi amenajat terenul de joc. Această amplasare le va permite și simplilor spectatori să se poate distra prin participarea la diferite concursuri amuzante, ce vor avea loc pe tot parcursul celor 2 zile de competiție.

Calendarul competițional din acest an este cu atât mai important cu cât Baschet 3×3 va fi disciplină oficială începând cu Tokyo 2020, astfel că orice punct acumulat în cadrul etapelor naționale îi ajută pe sportivi să urce în clasamentul mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.