Frumusețea și curajul, răsplătite – Laura Benko este Miss Satu Mare 2019

 

Sătmăreanca LAURA BENKO este marea câștigătoare a ediției din acest an a concursului – care nu este exclusiv de frumusețe – ”Miss Zilele Orașului Satu Mare”.

Câștigătoarea are 17 ani și este elevă în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv din municipiul Satu Mare. S-a născut în zodia Vărsător, preferă pastele, principalul ei hobby este plimbatul pe role, sportul favorit este handbalul și filmul care a încântat-o cel mai mult până acum este ”Riverdale”.

Laura Benko,  este Miss Satu Mare timp de un an (până la ediția de anul viitor a concursului, când – asemenea predecesoarei ei de anul trecut, Bianca Mărculescu, care i-a transmis azi titlul – ea va preda coronița de învingătoare celei care-i va urma.

Locul doi al concursului Miss Zilele Orașului 2019 a fost obținut de Diana Unga (14 ani).

Locul trei a fost câștigat de  Cyntya Juhasz (15 ani).

Titlul de Miss Popularitate a fost acordat energicei și dezinvoltei Vanessa Princz (14 ani), ea având cei mai mulți și mai entuziaști admiratori și susținători.

Numeroșii sătmăreni au urmărit concursul.

Practic, concursul pentru căștigarea titlului de ”Miss Zilele Orașului Satu Mare 2019” a constat în trei probe: proba de prezentare a ținutelor de zi, proba de defilare pe podium în ținută sport și proba de etalare a ținutelor de seară.

În total, la această întrecere au participat în acest an doar 11 concurente, cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani. Adică doar 11 au avut efectiv și curajul să se înscrie și să participe. Deși în Satu Mare sunt foarte-foarte multe fete frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.