Celebra Mihaela Tatu invită mâine sătmărenii să învețe cum să investească în ei înșiși

 

 

Joi, 23 Mai, Conferinţele BookLand Evolution (ediţia a 6-a) revin la Satu Mare între orele 10:00-14:00, la Biblioteca Județeană (pe str.  Decebal nr 2). 

Zeci de tineri – și nu numai – sunt așteptați mâine la Biblioteca Județeană Satu Mare pentru a-i asculta și a interacționa cu profesioniști consacrați, veniți să-i încurajeze și motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând importanţa dezvoltării personale prin studiu și practică. Speakerii sunt: Mircea Felix Spătar – președinte Satu Mare Business Club, manager Paralela 45 Satu Mare & Baia Mare, Alina Guga – psiholog, Andrei Stan – actor, Mihaela Tatu – trainer Tehnica și Arta Livrării Discursului, voice over, speaker motivațional, M.C., Felicia Hrihorişan – sociolog în Poliție, membru activ și fondator al Asociației Cutezătorii Munților, Dan Bale – fotograf și Bogdan Burciu – Designerul Propriei Experiențe.

Iată câteva din declarațiile preliminare ale acestora obținute de SĂTMAREANUL.NET.

Mihaela Tatu – Trainer Tehnica şi Arta Livrării Discursului, Voice over, Speaker motivational, M.C.: „Evenimentul BookLand vine în întâmpinarea celor care încă nu au conștientizat acest lucru. Care încă nu au ales atitudinea cu care își vor trăi viața. Care nu și-au dat seama că viața lor abia acum începe și peste 10 ani vor fi rezultatul cunoștințelor pe care le dobândesc acum (prin lectură) și a alegerilor pe care le fac tot acum.”

Mircea Felix Spătar – Președinte Satu Mare Business Club, Manager Paralela 45 Satu Mare & Baia Mare: „Îmi exprim bucuria de a participa la acest eveniment care sper eu să îndemne cât mai mulți tineri să își urmeze visele, să creadă în ei și să pună accent pe educație, deoarece doar prin educație putem evolua și putem face ca visele noastre să devină realitate. Există oportunități incredibile în ziua de azi, trebuie doar oameni pasionați și dedicați în ceea ce fac iar succesele nu se vor lăsa mult așteptate. Sper ca tot mai mulți tineri să investească în ei, în dezvoltarea lor ca oameni și să învețe cât mai mult din ceea ce pot prinde de la cei din jur, din experiențele altora pentru a evita să facă aceleași greșeli și pentru a profita de partea bună din fiecare poveste.”

Alina Guga – Psiholog: „Educația dezvoltă cunoașterea. Trainingul dezvoltă competențele. Alegerile mici pe care le putem face zilnic ne ajută să schimbăm ceva în jurul nostru și să ne cunoaștem mai bine pe noi înșine.”

Andrei StanActor: „Oamenii sunt diferiți, fiecare își alege un drum, fiecare luptă pentru un ideal. Primul pas spre succes este educația, ea formează bazele unui om de succes. Tinerii din ziua de azi au acces la nenumărate informații, trebuie numai să-și aleagă cu atenție zonele de interes.”

Felicia Hrihorişan – Sociolog în Poliție, Membru activ și fondator al Asociației Cutezătorii Munților:Aleargă, citește și mergi mai departe! Într-o lume tot mai agitată, mintea noastră e cea mai afectată. Nu mai ține pasul cu vârtejul din jur. Mai devreme sau mai târziu, corpul nostru suferă și el. Nu vi se pare uneori că lucrurile devin tot mai complicate? Că nu mai găsim soluții la probleme… uneori nici la cele simple? Că oamenii nu se mai înțeleg între ei? Că rămânem blocați în niște tipare de gândire care azi nu ne mai folosesc? Mă uit la mine, mă uit în jur și (iar!) mă întreb: Cum fac să merg mai departe atunci când mi-e greu? Cum fac să mă adaptez dar mai ales să progresez în lumea asta care te vrea uniform dar și creativ, în același timp? Două soluții simple, la îndemâna oricui, îmi vin acum în minte… și un îndemn: Citește și aleargă! Mai precis: Aleargă, citește și mergi mai departe! Ce legătură are alergarea cu cititul?! O descoperim împreună la întâlnirea de la BookLand, unde te aștept să găsim noi sensuri împreună!”

Dan Bale – Fotograf: „Fotograf de mai bine de 15 ani, autodidact, activez cu precădere în fotografia de eveniment. Evoluția mea profesională e oarecum atipică, sunt un autodidact cu multă răbdare. Probabil aș putea împărtăși acest mod de formare profesională, încurajând elevii să caute cu orice preț posibilitatea de a primi educație.”

Bogdan Burciu – Designerul Propriei Experienţe: Sunt o persoană care nu are nimic de ascuns și nimic de dovedit. Scopul meu e să creez o lume mai bună decât cea în care m-am născut, pentru mine și pentru cei din jurul meu, făcând în permanență tot ceea ce mă face pe mine fericit, oferindu-le celor din jurul meu libertatea și dreptul de a-și trăi propria experiență, indiferent de culoarea pielii, orientarea sexuală, înclinațiile politice sau religioase.”

           

Și pentru că anul acesta programul Conferințelor include și un moment artistic pentru tineri, realizat de tineri, la Satu Mare au fost invitați să încânte audiența elevii Liceului de Arte „Aurel Popp” condus de domnul director Pop Cristian Radu: Mărincuș Cadmil (trompetă, clasa a VIIa), Grecica Valentino (trompetă, clasa a VIIa) și Voropciuc Petrișor (vioară, clasa a IVa).

Intrarea este LIBERĂ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.