Bețivani la volan care oricând ne pot pune viața în pericol

Doi bărbați au suferit vătămări corporale în urma producerii unor evenimente rutiere pe raza județului, ieri, 20 mai a.c..

 

Astfel, la data de 20 mai a.c., în jurul orei 16.10, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier  pe DN 1C, între localitățile Apa și Iojib. În urma cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 36 de ani, din  comuna Tarna Mare, a condus un autoturism pe DN 1 C, având direcția de deplasare dinspre localitatea Apa înspre localitatea Iojib, iar pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente faţă de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Maramureș,a intrat în coliziune cu acesta. În urma evenimentului rutier a rezultat avarierea celor două autoturisme și vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto menționat. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, astfel că în cazul celui de 36 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Polițiștii rutieri sătmăreni au depistat în trafic ieri, 20 mai a.c., un șofer cu o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 20 mai a.c., în jurul orei 00.25, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat pe raza municipiului Satu Mare un sătmărean, de 34 de ani, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus de polițiști spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În aceste cauze s-a întocmit  câte un dosar penal.

sursa: comunicat de presă IPJ SAtu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.