Un șofer din Zalău a provocat declanșarea PLANULUI ROȘU de intervenție între Halmeu și Turulung

Polițiștii sătmăreni au tras deja primele concluzii – după ce au efectuat o amănunțită cercetare la fața locului – legate de un accident de circulație petrecu azi-noapte pe drumul dintre Halmeu și Turulung, accident în care un microbus care transporta nouă persoane s-a ciocnit cu un autoturism Audi. Conform celor declarate de agentul priuncipal de poliție Paula Maria Gabor, purtător de cuvânt al IPJ Satu Mare, polițiștii au ajuns la concluzia că vinovat de producerea acestui accident este șoferul microbusului (un bărbat de 34 de ani, din Zalău). El pur și simplu nu a acordat prioritate celuilalt șofer.

Întreaga derulare a evenimentului rutier este prezentată succint de ISU Satu Mare pe pagina sa oficială de pe o platformă de socializare:

“În cursul acestei nopți, la ora 0:15 minute, un apel la numărul unic de apeluri de urgență 112 anunța faptul că între localitățile Halmeu si Turulung din județul Satu Mare, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 auto și posibil persoane incarcerate.
La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD. După executarea recunoașterii, au anunțat situația exactă solicitând suplimentarea forțelor. Fiind vorba de 9 persoane vătămate, la nivelul ISU SATU MARE s-a activat PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE.
La fața locului s-au deplasat încă 6 ambulanțe SMURD și SAJ. După acordarea primelor îngrijiri medicale la fața locului, toate victimele (5 adulți și 4 copii) au fost preluate în stare de conștientă și transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.
După efectuarea investigațiilor specifice, doar 2 persoane (2 femei de 20, respectiv 39 ani) au fost diagnosticate cu răni ușoare.”

sursa foto: ISU Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.