Amenzi de circulație de aproape 100.000 de lei în acest weekend

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat în weekendul 17 – 19 mai a.c., pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulație, ocazie cu care au aplicat peste 310 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 90 800 de lei

Astfel, în perioada 17 – 19 mai a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au aplicat peste 310 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 90 800 de lei, participanților la traficul rutier care nu au respectat normele rutiere.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 de conducători auto și au ridicat 7 certificate de înmatriculare .

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19, ocazie cu care au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 480 de lei.

Exemple de prinderi în flagrant delict pe șosele

Astfel la data de 17 mai a.c., în jurul orei 10.10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Vinului au oprit pentru control pe raza localității Lipău, un autoturism condus de un bărbat, de 53 de ani, din județul Maramureș care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot la data de 17 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au depistat la volanul unui autoturism pe raza localității Ardud, un bărbat, de 40 de ani, din localitatea Viile Satu Mate, pentru care testarea cu aparatul alcooltest a indicat o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambii au fost conduși de polițiști la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Iar la data de 18 mai a.c., în jurul orei 15.00, polițiștii Secției Poliție Rurală Carei, au depistat un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Hotoan, care conducea un moped pe DJ 195 fără a poseda permis de conducere.

sursa: comunicat IPJ Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.