ACTUALIZARE – există, totuși, doi răniți mai serios după accidentul care a activat PLANUL ROȘU de la Turulung

 

Conform celor declarate în exclusivitate pentru Sătmăreanul.net de Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al UPU Satu Mare, printre persoanele care au avut de suferit urmările accidentului produs azi-noapte pe drumul dintre Satu Mare și Halmeu există, totuși, două persoane care au fost rănite mai serios.

O femeie îm vârstă de 20 de ani a suferit o luxație de umăr. A fost dusă în sala de intervenție unde a primit toate îngrijirile neceare, după câteva ore considerându-se că nu este necesară internarea ei.

De asemenea, un bărbat de 34 de ani a suferit un traumatism la nivelul toracelui. După o perioadă de îngrijire și monotorizare a stării pacientului, și în cazul acestuia s-a decis că nu are rost să-l interneze în spital.

Copiii  – cu vârste cuprinse între 7 luni și 14 ani – care, de asemenea, au fost rapid investigați de personalul de specialitate al UPU, s-au ales, din fericire, doar cu zgârieturi superficiale. Și, evident, cu o sperietură chiar urâtă.

Menționăm că toate persoanele implicate în accidentul menționat – accident despre care puteți citi detalii aici https://www.satmareanul.net/2019/05/20/un-sofer-din-zalau-a-provocat-declansarea-planului-rosu-de-interventie-intre-halmeu-si-turulung/ – au fost transportate de urgență la UPU Satu Mare după activarea Planului Roșu de intervenție de câtre ISU Satu Mare.

sursa foto: ISU Satu Mare

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.