Ioana Bran – locul III la Rally-Raid – „Cupa NSM Carei 2019” (video)

#CupaNSM #RallyRaid

Gepostet von Bran Ioana am Samstag, 18. Mai 2019

Deputatul Sătmărean Ioana Bran s-a clasat pe locul III la „Cupa NSM Carei 2019”, competiție de raliu care s-a desfășurat în zona Carei în perioada 17-18 mai. Lungimea totala a traseului a fost de 355 km din care 235 km probe speciale.

“Încep cu știrea, cum ar spune jurnaliștii: deși nu am sperat, am ieșit pe locul al III-lea! Și nu la debutanți… 

Dar nu podiumul contează, ci starea de competiție, încordarea, emoțiile, motorul mereu turat, drumurile spectaculoase și felul în care ne-am înțeles, Crenguța Marinca și cu mine. Și, să nu uit, mașina care s-a comportat excelent. Pe scurt: a fost un raliu fantastic!

A fost o zi mai grea decât cea de ieri, au fost echipaje care au avut probleme tehnice și au abandonat, dar așa se întâmplă la Rally-Raid.

Mă bucur că acest prim raliu organizat la Carei a avut succes și atât orașul, cât și județul Satu Mare devin tot mai importante pe harta competițiilor de raliu din România.

Îi felicit pe toți competitorii și îi felicit și le mulțumesc organizatorilor care au fost impecabili! Îi mulțumesc Crenguței și echipei noastre tehnice pentru această experiență specială.” a scris Ioana Bran pe o re’ea de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.