Mihaela Tatu vine săptămâna viitoare la Satu Mare

Om de televiziune și expertă în ceea ce se numește Tehnica și Arta Livrării Discursului, celebra Mihaela Tatu vine săptămâna viitoare la Satu Mare. Mai exact, la Biblioteca Județeană Satu Mare. Ea va participa la un dialog interactiv – la care sunt invitați toți sătmărenii interesați de dezvoltarea aptitudinilor de comunicare.

Ideea generală a tematicii dialogului propus, pe lângă alții, și de Mihaela Tatu răzbate din comunicarea primită din partea BookLand Evolution:

”Cu ce probleme existențiale se confruntă tinerii? Cine-i ascultă? Unde găsesc răspunsurile? Se tot vorbește despre educație – cuvânt care își are rădăcinile în limba latină și provine din substantivul ,,educatio”, însemnând creștere, hrănire, cultivare, drum spre libertate – însă, în afară de cunoștințele dobândite pe băncile școlii, mai e nevoie de ceva… Iar Conferintele BookLand Evolution asta și-au propus: să le faciliteze întâlniri inspiraționale cu profesioniști consacrați care să-i încurajeze și motiveze prin exemplul personal să facă alegerile potrivite în viață, accentuând imporțanta dezvoltării personale prin studiu și practică.

Aflate la a 6-a ediție, conferințele poposesc în 23 orașe, anul acesta reunind liceenii și studenții cu 200 speakeri și oferindu-le o oportunitate excelentă de dezvoltare prin discuții libere. Al nouălea oras din itinerariu este Satu Mare, în data de 23 Mai 2019, între orele 10:00-14:00, la Biblioteca Județeană Satu Mare (Strada Decebal nr. 2), fiind invitati să le vorbească Mircea Felix Spatar – presedinte al Satu Mare Business Club, Alina Guga– psiholog, Andrei Stan – actor, Mihaela Tatu – trainer Tehnica si Arta Livrarii Discursului, Voice over, Speaker motivational, M.C., Felicia Hrihorișan – sociolog, Dan Bale – fotograf si Bogdan Burciu – Designerul Propriei Experiente.”

Intrarea este liberă.

BookLand a luat naștere în 2011, ca prim târg urban de carte în mall-uri, piețe și parcuri. S-a dezvoltat într-o caravană națională care a vizitat anual peste 40 de orașe. Tabăra Coolturala BookLand și Conferințele BookLand Evolution completează abordarea social-educațională asumată. Conferințele BookLand Evolution s-au întâlnit cu peste 100.000 tineri cărora peste 2.000 de speakeri le-au oferit cele mai bune sfaturi și recomandări. Iar in cadrul Taberelor Coolturale BookLand, sub deviza “Cel mai inteligent mod de a te distra!”,  peste 1.000 tineri au fost încurajați prin workshop-urile si lectura zilnică să prețuiască timpul liber și echilibrul fin dintre educație și distracție

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.